Lidgeld

Inschrijvingen (hernieuwing)

Voor wie eens langs komt om een kijkje te nemen is de eerste keer gratis. Als je daarna besluit om lid te worden, zal je 40 euro (vanaf derde lid is het 20 euro) lidgeld moeten betalen. Dit bedrag dient voor de verzekering en het spelmateriaal dat elke chirozondag gebruikt wordt. Inschrijven kan op de chiro bij de leiding van je groep of bij de hoofdleiding. In het begin van het chirojaar komt de (nieuwe) leiding bij je langs om het lidmaatschap te hernieuwen. Betalen gebeurt via overschrijving BE11 0682 3376 2448. Gelieve bij de overschrijving: bij de mededeling: “naam v/h kind” + “groep” te vermelden. Koe-pongs mogen eveneens gebruikt worden. Meldt dit ook bij de overschrijving. Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Tussenkomst ziekenfondsen

Zoals u misschien weet betalen de meeste mutualiteiten een deel van het lidgeld dat u betaalt aan een jeugdvereniging terug. Het volstaat dat u het formulier download van de website van het ziekenfonds. Plak er een vignet op en bezorg dit aan de leiding. De hoofdleiding zal dit invullen en je terug bezorgen.

Koe-pongs gemeente Pepingen

Alle inwoners van Pepingen van 0 tot 25 jaar hebben jaarlijks recht op 1 gratis chequeboekje KOE-PONGS, bestaande uit ofwel 15 cheques van telkens € 1 ofwel 1 cheque van € 15.
Zodoende hebben zij jaarlijks recht op een totaalwaarde van € 15 KOE-PONG, die ze kunnen gebruiken voor het betalen van lidgeld en/of activiteiten bij o.a. jeugdverenigingen.

Klik hier voor meer info en voor de nodige aanvraagdocumenten.