Nieuws

Op zondag 28 oktober schakelden we over op het winteruur en dat betekent dat het vroeger donker wordt.

Traditiegetrouw krijgen de leden met de overgang de nieuwe doediet mee. In bijlage vind je de digitale versie.

Wij hadden een groot probleem. Staaf, onze kookpapa, vond het recept voor de soep met ballekes niet meer terug. Traditiegetrouw wordt bij het kampvuur (laatste avond) deze soep geserveerd.

Op zondag 17 juni hebben wij met een zestigtal leden van onze chiro de handen uit de mouwen gestoken om het zwerfvuil in de straten en rond onze lokalen op te ruimen. Met deze actie willen we een handje helpen bij de Mooimakers van het dorp.

Op zaterdag 23 maart trokken een deel van de leiding de straat op. In het kader van de ‘zwerfvuilactie’ van de gemeente gingen ze op zoek naar afval in de Pepingse straten. Ze namen een deel van de Bellingse straten voor hun rekening.

Gezien de overweldigend successen van de vorige jaren (aantal hoofdschotels: 1.136 in 2017) organiseren onze kookouders voor de vijfde maal een TAKE AWAY

Eind maart schakelden we over op zomeruur! Dat betekent dat het einde van de Chirozondagen vanaf april met 30 minuten verlaat wordt. Dit geldt enkel vanaf tito's. Dus eindigen de chirodagen om 18 uur in plaats van 17.30 uur.

Traditiegetrouw krijgen de leden op paasmaandag de paasdoediet mee. In bijlage vind je de digitale versie.

De meeste ziekenfondsen betalen een gedeelte van het lidgeld voor een erkende jeugdvereniging terug.

Wij stellen ons voor met een fimpje en luister naar onze eigen Karreveld-rap!
Wij hebben alvast zin in het nieuwe chirojaar.

Pagina's

Abonneren op Nieuws