Nieuws

Van 1 juli tot en met 11 juli 2019 trekken we met z'n allen naar Avelgem op bivak ! Wat steek je in je valies ? Wat is het juiste adres ? Alle informatie van het bivak vind je in de bivakdoediet.

Gezien de overweldigend successen van de vorige jaren (aantal hoofdschotels: 1.229 in 2018) organiseren onze kookouders voor de zesde maal een TAKE AWAY

Wij kunnen smullen van gratis pasta op kamp en hebben jullie hulp nodig! Verzamel samen met ons de barcodes van alle Soubry pasta verpakkingen en bezorg ze aan de leiding.

De kerstdoediet is van de drukpersen gerold.

Op zondag 28 oktober schakelden we over op het winteruur en dat betekent dat het vroeger donker wordt.

Traditiegetrouw krijgen de leden met de overgang de nieuwe doediet mee. In bijlage vind je de digitale versie.

Wij hadden een groot probleem. Staaf, onze kookpapa, vond het recept voor de soep met ballekes niet meer terug. Traditiegetrouw wordt bij het kampvuur (laatste avond) deze soep geserveerd.

Op zondag 17 juni hebben wij met een zestigtal leden van onze chiro de handen uit de mouwen gestoken om het zwerfvuil in de straten en rond onze lokalen op te ruimen. Met deze actie willen we een handje helpen bij de Mooimakers van het dorp.

Op zaterdag 23 maart trokken een deel van de leiding de straat op. In het kader van de ‘zwerfvuilactie’ van de gemeente gingen ze op zoek naar afval in de Pepingse straten. Ze namen een deel van de Bellingse straten voor hun rekening.

Pagina's

Abonneren op Nieuws